SOPAR DE MISTERI ESCENAVIVA: CREADORS DEL FORMAT ON EL TEATRE VA MÉS ENLLÀ DE LES SEVES FRONTERES.

Rètol a disposició del anunciant.

DESCRIPCIÓ DEL SOPAR DE MISTERI.

Aquest espectacle és una obra que implica al públic dins la seva estructura i els fa també actors de l’espectacle. L’ escenari és un saló de banquets, on es desenvolupa una trama de misteri i humor, amb una història dins la història, i tots els presents com a part essencial de la trama. És una nova manera d’acostar el teatre al públic, trencar la quarta paret tot permetent l’espectador formar part de l’esdeveniment, complementant l’acció dels actors. Tot portat amb una gran dosi d’humor, perquè la comèdia s’especialitza a Escenaviva.

Sopars de misteri Escenaviva

TEATRE DIFERENT.

Aquesta és una obra de teatre guiada pels actors, on el públic participa activament, passat de ser un espectador a ser l’actor en la trama i resultar per això sospitós d’assassinat. Amb una base sòlida de llibret teatral, aquest sopar de misteri també deixa molt a la improvisació amb la participació inesperada de l’espectador. Per guiar-los, comptem amb els nostres actors professionals formats en comèdia, així que el riure és tan segur com la intriga. Un sopar inoblidable, al mateix temps que es presencia i es participa en l’acte teatral.

ESPECTACLE IDEAL PER A SOPARS DE GRUPS.

Silvester és el jardiner al nostre sopar de misteri.
Una nit inoblidable,amb tots els participants implicats dins un ambient teatral tot gaudint el sopar, en un joc interactiu en mans d’actors professionals que van crear l’any 2003 aquest format de sopar-espectacle on els espectadors no només han de contemplar l’acció.

Aquest espectacle és ideal per a banquets, sopars d’empresa o restaurants de promoció, i  pot tenir una sèrie de afegits com ara el streaming en viu, o la discoteca mòbil amb karaoke, que garanteixen l’èxit de la seva festa.

sopars de misteri a domicili Escenaviva

COMEDIANTS PEL SOPAR DE MISTERI.

Quatre actors estan involucrats en aquesta posada en escena, amb personatges creats especialment per interactuar amb el públic, en una obra que, gràcies al gran públic, és la mateixa història que cada vegada és diferent.

HISTÒRIA DE L’OBRA PER A SOPARS DE MISTERI.

El sopar-espectacle “Un assassinat com a aperitiu”, va ser llançat el 2003 a Banyeres del Penedès (Barcelona), per la que llavors era l’empresa “Banqueteatro”, fent més de cent actuacions en més de cinc anys. El 2008, aquesta empresa es va dissoldre i va néixer Escenaviva, mantenint aquest format en el nostre repertori. Donat el seu esperit “nòmada”, és a dir, que pot ser representat en l’espai seleccionat pel públic, ha estat representat en nombrosos llocs a Catalunya i també a Màlaga, Vitòria, Bilbao, Ciudad Real, València i Saragossa, havent ofert riures i diversió en totes les seves representacions.

Sopar espectacle Escenaviva

Aquesta foto va ser feta a l’Hotel Hilton Diagonal, desembre 2013

Quatre actors, cinc personatges en el sopar de misteri Escenaviva
Requisits tècnics per a la posada en escena del sopar misteri de Escenaviva.

El sopar misteri Escenaviva e spot fer a domicili, ja que els seus requeriments tècnics són escassos: una sala de banquets i una escomesa de llum per a la pista de sò i micròfons sense fils i el canò de llum.

Si t’interessa la nostra proposta, pot obtenir el dossier de l’obra amb més detalls i requisits tècnics, nomès ens ha de trucar al telèfon de la imatge. Us informarem encantats de tots els detalls del sopar misteri original. Avui ja hi ha imitacions d’aquest format, però el sopar de misteri de Escenaviva és la mare de tots els sopars de misteri.

espectacles en catala escenaviva