També oferim tallers de formació centrada en les disciplines de les arts escèniques, com és la lectura expressiva, l’oratòria, la direcció  de muntatges teatrals i obres de teatre, o guions a la carta per a discursos, gravacions o representacions teatrals. Un exemple d’experiència en aquest camp són les publicacions de Escenaviva

teatro educativo de cuentacuentos

A Escenaviva fem ús de les tècniques escèniques en diferents àmbits, al teatre de sala,  a la italiana, creem els llibrets, els interpretem i els dirigim. Però també treiem el teatre dels  teatres i sempre estem investigant quins són els espais on les representacions teatrals poden ser millor acollides per un públic més ampli. Així doncs, també portem el teatre a les escoles, les places dels pobles, convits de noces o negocis, al carrer o les empreses.

 

El mirall de la vida.

 Ens diguem Escenaviva per què creiem que teatre ha de ser viu i present, del que sorgeixi un diàleg amb el públic positiu i creatiu, poder popularitzar-lo sense perdre ni una mica de qualitat, posant atenció als detalls i mantenint-nos en contínua formació. Per no parlar de la integració de les noves tecnologies per aplicar-les als nostres espectacles.

Una noche muy loca, comedia teatral española de Escenaviva

Per això comptem amb un equip de professionals que fan la seva feina amb cura i dedicació, sempre disposats a sorprendre, buscant noves fórmules per resultar original i atrevit, tot barrejant tècniques i elements per tal que la nostra oferta no pari de créixer.
No som una companyia de teatre a l’ús, ja que realitzem tasques variades com ara produir, difondre les nostres creacions, promocionar-les i distribuir-les.
El nostre treball es basa en la llibertat de creació, reflexionant sobre la societat i tots els seus components i condicions actuals.

Fem servir l’humor i comèdia com a gènere principal, perquè creiem que és imprescindible que el públic ho passi bé, amb espectacles elegants i ben dissenyats.