TEATRE DE COMÈDIA pel dramaturg EDUARDO HERRERA BAENA, amb CIA GERMAND’S.

Sinòpsis de l’obra.

“Dos al magatzem”és la traducció al català d’una comèdia teatral de L’Eduardo Herrera Baena, que ens mostra la convivència entre dues persones que l’única cosa que tenen en comú és l’àrea de treball. Companys al començament, la seva relació creix fins a arribar a aprendre l’un de l’altre actituds importants en la vida. En un magatzem d’una fàbrica de samarretes compartiran preocupacions i esforços, esperances i pors, èxits i fracassos i amb l’ajuda l’un de l’altre, reconstruiran la seva vida per fer-la millor.
Cartell comedia "Dos al magatzem2

L’ARGUMENT DE L’OBRA.

Edu i Siscu són dos treballadors dins d’un magatzem de samarretes; Edu és un jove amb somnis de glòria; li agradaria ser torero. Siscu és un home tranquil, que va truncar la seva carrera com a sacerdot per l’amor d’una dona a la que mai va confessar el seu amor. Al voltant d’aquests dos temes principals sorgeixen moments d’agosarament, dubte, certeses, somnis, amistat i obertura. Sense cap dubte, el magatzem per ells no només va ser una feina. Va ser una lliçó de vida.

Aquesta comèdia de teatre va ser escrita per L’Eduardo Herrera Baena en un moment econòmic com el present, amb valors que romanen en el temps. Les notes de direcció que ha donat el mateix Eduardo són del naturalisme, fent sentir al públic que en lloc de presenciar un espectacle,  observen dins la foscor el que fan dos treballadors.

La música oficial d’aquesta obra ha estat creada especialment per a ella pel grup “Crazy Times”. En aquest videoclip es pot escoltar mentre veu als seus intèrprets en acció.

Els Actors .

Germán Gómez Bosch y Armand Mañanas Cester, de la companyia CIA Germand’s protagonitzen aquesta comèdia comedia teatral, recollint aplaudiments arreu on ha estat representada.

SALES on ha estat representada la comedia de teatre “dos al magatzem”

Sala Cincómonos, Barcelona.

El extintor, Zaragoza.

Círculo Católico de Hospitalet. Barcelona.

L’Alternativa Teatre, Sabadell. Barcelona.

Centre Cívic Sant Andreu,  @cc_santandreu

comedia en catala dos al magatzem

LLEGIR TEATRE.

L’obra “Dos al magatzem est’a publicada en format e-book amb el dispositiu kindle (per poder llegir en qualsevol dispositiu), en versió castellana. En breu podreu disposar de la versió en català.